Office & Digital Marketing Manager

Wij zijn op zoek naar een Office & digital marketing manager die verantwoordelijk is voor al onze ondersteunende werkzaamheden. Je opdracht bestaat uit financiële ondersteuning (inkomende/uitgaande facturen, betalingen en voorbereidingen voor boekhoudkantoor), personeelsadministratie (verwerking lonen en beantwoorden van vragen sociale wetgeving in samenwerking met het sociaal secretariaat), beheer sociale media (beheer van de verschillende kanalen en bepalen van content).

Kortom: jij bent onze steunende kracht zodat ons team de volledige focus op de uitvoer van de projecten kan leggen!

Nu even over jou …

Je bent iemand die op zoek is naar verantwoordelijkheid nemen, werk te zien en taken volledig en goed uit te voeren. Je werkt graag samen met een jonge ploeg enthousiastelingen en gaat met dezelfde energie aan de slag om orde in chaos te scheppen, klanten te woord te staan en een diversiteit van taken te vervullen op een betrouwbare manier. Je spreekt en schrijft Nederlands, Engels en Frans en hebt minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Wat zijn die projecten?

Wij zorgen voor technische (audio-visuele), productionele en logistieke ondersteuning op allerlei soorten live events doorheen Europa. Onze ploeg bestaat uit een vaste kern, aangevuld met freelancers die dynamisch samenwerken om kwaliteit af te leveren. Onze uitvalsbasis ligt in Aartselaar.

Reageer …

Pas jij in dit profiel en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Twijfel dan niet om je CV en motivatiebrief te versturen naar jobs@sense-av.be.

BACK